Szkoła niezbędnych składników
Tytuł oryginalny: | School of essential ingredients |
---|---|
Autor: | Erica Bauermeister |
Tłumacz: | Krzysztof Skonieczny |
Wydawca: | Społeczny Instytut Wydawniczy Znak (2014) |
Wydane w seriach: | Między Słowami Między Słowami - Znak |
ISBN: | 978-83-240-25022 |
Autotagi: | druk powieści proza |
Źródło opisu: | Biblioteka Publiczna Gminy Krynica-Zdrój - Katalog księgozbioru |
3.5
(2 głosy)
|
|
|
|
Recenzje
-
Dziewięć rozdziałów,dziewięć osób i dziewięć przepisów, • przepisów na smakowite potrawy i receptur na życie. • Lillian oczarowuje matkę filiżanką niezwykłej kawy. • Pomidorowy sos daje Chloe odwagę na zmianę życia. • Ian i Antonia odkrywają zmysłowy smak tiramisu. • Bąbelki szampana ulatują jak pamięć Isabelle. • Biały tort odmienia związek Carla i Helen. • Oregano i czosnek przypomina Tomowi o radości życia.
Dyskusje