Szkoła niezbędnych składników

Autor:
Erica Bauermeister
Tłumacz:
Ewa Borówka
Wydawca:
Wydawnictwo Sonia Draga (2010)
ISBN:
978-83-7508-223-4
Autotagi:
druk
powieści
2.3 (3 głosy)
Wypożycz w krakowskiej bibliotece
Dostęp online
Brak zasobów elektronicznych
dla wybranego dzieła.
Dodaj link
Recenzje
  • Dziewięć rozdziałów,dziewięć osób i dziewięć przepisów, • przepisów na smakowite potrawy i receptur na życie. • Lillian oczarowuje matkę filiżanką niezwykłej kawy. • Pomidorowy sos daje Chloe odwagę na zmianę życia. • Ian i Antonia odkrywają zmysłowy smak tiramisu. • Bąbelki szampana ulatują jak pamięć Isabelle. • Biały tort odmienia związek Carla i Helen. • Oregano i czosnek przypomina Tomowi o radości życia.
Dyskusje
  • Komentarze
    Bardzo przyjemna książka. Gotowanie powoli i z miłością, z przyjemnością smakowania zapachów, wspomnień, kilku historii ludzkich... • Bardzo przyjemna książka... :-) • Polecam.
    Odpowiedzi: 0, ost. zmiana: 16.05.2018 15:58
    petrus1   
    [awatar]
    petrus1
Przejdź do forum
Marivs
Okładki
Kliknij na okładkę żeby zobaczyć powiększenie lub dodać ją na regał.
KrakowCzyta.pl to portal, którego sercem jest olbrzymi katalog biblioteczny, zawierający setki tysięcy książek zgromadzonych w krakowskich bibliotekach miejskich. To miejsce promocji wydarzeń literackich i integracji społeczności skupionej wokół działań czytelniczych. Miejsce, w którym możemy szukać, rezerwować, recenzować, polecać i oceniać książki.

To społeczność ludzi, którzy kochają czytać i dyskutować o literaturze.
foo